PERGOLE – Alegerea potrivita pentru proiectul tau

Construite cu acoperiș din lamele de aluminiu ce se rotesc și retrag, pergolele bioclimatice fac mai ușoară adaptarea de la un anotimp la altul. Conceptul pleacă întocmai de la nevoia de a adapta terasa condițiilor climaterice ale celor 4 anotimpuri. Astfel, lamelele de aluminiu susțin cu succes zăpada pe timp de iarnă, aerisesc terasa pe timp de vară, și reprezintă un refugiu confortabil și modern pentru tot restul anului.

Tipuri de Pergole

Pergole Retractabile

Pergole Bioclimatice

Winter Garden

Avantaje pergole retractabile / bioclimatice

1. CU PERGOLELE BIOCLIMATICE NU ÎȚI PASĂ DE ANOTIMP

Pergolele bioclimatice sunt fabricate printr-o tehnologie nouă. Pot fi atașate de o construcție deja existentă, precum un balcon sau o terasă, sau pot fi instalate ca structuri independente într-o grădină sau curte. Sunt fabricate din lamele de aluminiu, care sunt puse în funcțiune de un motor electric, astfel încât lamelele pot fi culisate și rotite în exact acele unghiuri care asigură un grad ideal de ventilare și umbră. Aceste pergole inovative sunt prevăzute cu un sistem de drenaj eficient, care le asigură impermeabilitate totală, mai ales atunci când sunt închise cu sticlă securizată. De asemenea, pot fi dotate cu încălzitoare cu infraroșu și sisteme de iluminat LED. Aceste dotări transformă pergolele bioclimatice într-o extensie a confortului casei tale, de care te poți bucura în exterior, indiferent de sezon.

2. PERGOLELE BIOCLIMATICE ÎȚI ADUC CONFORTUL AUTOMATIZĂRII

Pergolele bioclimatice au fost concepute pentru a fi un spațiu dedicat confortului și relaxării. Ce poate fi mai relaxant decât automatizarea? Poți să programezi, să ajustezi, să închizi sau să deschizi lamelele din aluminiu din confortul fotoliului tău. Pergolele bioclimatice sunt complet automatizate, fiind controlate remote, prin telecomandă sau o aplicație mobilă, de pe smartphone sau tabletă.

3. DESIGN INOVATIV ȘI PERSONALIZAT

Chiar dacă spațiul exterior pe care îl aveți la dispoziție este de dimensiuni reduse sau are o formă neobișnuită, pergolele bioclimatice pot fi personalizate, astfel încât să poată fi instalate și în spații care nu sunt standard. Vă puteți folosi de aceste structuri fiabile și moderne pentru a face un statement, adăugând casei dumneavoastră acel element care să o distingă.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

Sisteme ingenioase din sticla

Solicita consultanta si o echipa de specialisti se va deplasa la dumneavoastra.