Balustrada sticla securizata

Balustrada din sticla securizata este un element arhitectural avand un rol atat de protectie cat si unul estetic. Termenul provine din latina (balaustium), si desemneaza structura pe verticala realizata din metal sau alte materiale dure, a unei platforme, scari, sau a unei cai de acces, suspendată sau nu, adăugată în una sau ambele parți laterale ale acestora.

 

  • Balustrada sticla securizata

Balustrada Sticla – Model IQ 93

Sistemul IQ 93 de susținere a panourilor de sticlă cu fixare pe podea, fiind din aluminiu, conferă un aspect deosebit prin contrastarea puternică cu fragilitatea aparentă a sticlei.
Cu 3 variante de capace ornamentale și 4 tipuri de mână curentă, sistemul nostru confera originalitate și identitate specifică designului pe care îl doriți. Lungimea pieselor este de 15 cm/30 cm, iar a celor 3 variante de capace ornamentale este de 6 ml. Acest sistem poate incorpora sticla cu grosimea de 6.2.6 mm sau 8.2.8 mm.
Este un sistem performant, eficient si durabil, garantat prin standarde de calitate recunoscuta precum NF P 01-013, NF P 08-301, PI/C-05C, SR EN ISO 6892-1:2010, ETAG 020.

Vezi Brosura

Balustrada Sticla – Model IQ 105

Acest sistem, cu profilul din aluminiu cu fixare pe podea, conferă siguranță maximă și durabilitate garantată, fără a optura din aspectul deosebit și din transparența ce oferă o panoramă nelimitată.
Lungimea pieselor este de 15 cm/30 cm, iar a profilului de încastrare si a capacului ornamental este de 6 ml. Acest sistem poate încorpora sticla cu grosimea de 6.2.6 mm sau 8.2.8 mm. Recomandăm sticla laminată și securizată.
Cu acest sistem, oferim un parteneriat calificat pentru arhitectura si design, fiind garantat prin standarde internationale precum NF P 01-013, NF P 08-301, PI/C-05C, SR EN ISO 6892-1:2010, ETAG 020.

Vezi Brosura

Balustrada Sticla – Model IQ 58

Acest sistem fixează sticla în profil cu o bară de compresie și nu necesită folosirea capacului ornamental, profilul fiind eloxat.
Balustradele din sticlă vor avea mereu un impact vizual deosebit. Sticla este un material complex care nu se demodează în timp, aducând un plus de eleganță și stil spațiului amenajat.
Lungimea profilului este de 6 ml și permite montajul sticlei de 5.2.5 mm si 6.2.6 mm.
Sistemul este garantat prin standarde de calitate recunoscută precum NF P 01-013, NF P 08-301, PI/C-05C, SR EN ISO 6892-1:2010, ETAG 020.

Vezi Brosura

Balustrada Sticla – Model IQ 51

Când vorbim despre realizarea unei balustrade din sticlă, este esențial să alegem, în primul rand, modalitatea de prindere corectă, în funcție de care se stabilește ulterior tipul și grosimea sticlei. Fixându-se în lateral, economisește din spațiul util al construcției.
Lungimea profilului si al capacelor ornamentale este de 4 ml. Acest sistem permite
montajul sticlei de 8.2.8 mm. Recomandăm sticla laminată și securizată.
Sistemul este unul performant, rezistent, perfect pentru un design modern si garantat
prin standarde de calitate recunoscută precum NF P 01-013, NF P 08-301, PI/C-05C, SR EN ISO 6892-1:2010, ETAG 020.

Vezi Brosura

Balustrada Sticla – Model IQ 48

Sistemul de suport al balustradelor din sticla cu prindere in piese tip picior

Cand vorbim despre realizarea unei balustrade din sticlă, în primul rând, este esențială alegerea soluției de prindere, optimă spațiului destinat.

Sistemul se fixează pe pardoseală, cu piese de strângere ce permit trecerea apei, fiind ideal pentru zonele care încorporează piscine.

Vezi Brosura

Balustrada Sticla – Model IQ 124

Sistemul de balustrada minimalista care combina estetica de cea mai mare avangarda cu maxime exigente de siguranta.

Este vorba de un profil in ¨U¨ conceput pentru sticla securizata si laminata care se poate instala atat pe plaseu cat si pe cantul planseului.

BALUSTRADE DIN STICLA SECURIZATA

Balustradele din sticla vin in completare scarilor interioare sau pentru inchiderea unor balcoane.

Materialele utilizate de Window Style pentru a avea o balustrada sigura si moderna sunt: lemnul, inoxul sau fierul si aluminiul care poat fi vopsit in camp electrostatic, toate alaturi de sticla laminate sau/si securizata ( dupa caz).

Balustrada de sticla este un element architectural avand un rol atat de protectie cat si unul estetic si de design. De la structuri simple din inox si sticla adaptate amenajarilor de tip modern, la combinatii inedite intre lemn si inox cu sticla securizata.

Conceptul de balustrada de sticla a evoluat catre adevarate ansambluri decorative. In raport cu spatiul carora le sunt dedicate, balustradele pot fi concepute ca un atu in proiectare. Pot fi concepute fie ca simple elemente functionale, fie ca lucrari cu un design pronuntat, ce se pot individualiza prin diferite stiluri si modele.

Balustrada de sticla reprezinta un element architectural cu o important sporita deoarece trebuie sa refelecte atat siguranta, utilitate cat si echilibru estetic in spatiul in care este utilizat. Fie ca se utilizeaza sticla transparenta, mata, fumurie sau colorata pentru o balustrada, aspectul elegant si modern este asigurat.

Balustrada din sticla securizata reprezinta un element decorativ si de siguranta ce poate fi utilizata atat in exterior, cat si la interior. Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla securizata, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul de sticla si grosimea sticlei .

DE CE BALUSTRADA DIN STICLA SECURIZATA?

Sticla securizata este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone rezidentiale sau comerciale. Balustrada din sticla securizata, transparenta este alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis. De asemenea, exista sisteme variate de prindere, din lemn, aluminiu sau inox, cu sau fara mana curenta, ce pot satisface orice cerinta de design si securitate ceruta.

CE STICLA SECURIZATA RECOMANDAM?

Tipul si grosimea sticlei este stabilita in functie de sistemul de prindere ales si utilitatea acesteia. De regula, in cazul balustradei cu prinderea sticlei in profil U sau in puncte, este recomandata sticla securizata si laminata cu grosime 12-20 mm, din motive de siguranta si rezistenta. Pentru sistemele cu montanti verticali si cleme de prindere a sticlei securizate se poate folosi o sticla securizata si laminata cu grosime 8-12 mm.

Balustrada sticla securizata

Sisteme ingenioase din sticla

Solicita consultanta si o echipa de specialisti se va deplasa la dumneavoastra.