Sistem CORTIZO GLISANT COR-VISION PLUS

» Maxim vitrare 54 mm
» Posibilitate de deschidere

Glisanta de 2, 3 si 4 foi
Posibilítate de o singura
Cale de rulare (foaie + fix)

» Sectiuni

Toc – 180 mm – 278 mm trei-rail
Foaie – 69 mm

» Grosime profil Usa 2 mm
» Lungime bara poliamida 18 – 40 mm
» Dimensiuni maxime/foaie
Latime (L) = 4000 mm
Inaltime (H) = 4.000 mm
» Greutate maxima/foaie 400 Kg manual / 700kg automata
» Finisaje
Posibilitate Bicolor / Vopsire / Eloxare

Sistemul de glisanta minimalist este indicat in special pentru dimesiuni mari care permit o luminozitate maxima cu minimum de sectiune de aluminiu vazuta, facand posibila acoperirea golurilor mari de lumina cu o suprafata de vitrare de 94%.
Capacitatea extraordinara de vitrare permite folosirea unui pachet de sticla de pana la 54 mm garantand cele mai bune prestatii termice si acustice pentru un sistem cu aceste caracteristici.
Acest sistem este disponibil in configuratii de foaie si fix, 2 si 4 foi si dimensiunea maxima este de 4.000mm/foaie latime sau inaltime.
Prezinta sectiuni centrale vizibile de doar 25 mm si posibilitatea de a ascunde complet tocurile inferioare, superioare si laterale.
Sistemul are posibilitatea de deschidere cu motor permitand greutati de pana la 700 kg si pentru deschidere manuala de pana la 400 kg. In plus permite utilizarea inchiderilor multipunct cu tija cu si fara cheie. 
Rolele se aseaza pe toc si foile au cai de rulare din inox ranforsat facilitand astfel glisarea.
Este vorba despre un sistem cu montaj clasic cu toc perimetral si foi cap la cap care permite demontarea foii in cazul in care se sparge sticla, sau este deteriorat profilul de aluminiu, etc.

Sisteme ingenioase din sticla

Solicita consultanta si o echipa de specialisti se va deplasa la dumneavoastra.