IQ GLASS

Dacă aveți întrebări despre ceea ce oferim consumatorilor sau companiilor, puteți să ne trimiteți un e-mail direct, sa sunati la unul din numerele de telefon sau prin intermediul formularului.

DATE CONTACT
 • Str. Lt. Av. Gheorghe Caranda, nr 51,

  Bucuresti, Sector6

 • TEL: 0745080880

 • office@iqglass.ro

 • Luni – Sambata 9.00 – 18.00

Contact

Dacă aveți întrebări despre serviciile pe care le furnizăm, pur și simplu utilizați formularul de mai jos. Încercăm să răspundem la toate întrebările și comentariile în termen de 24 de ore..

  NUME *

  ORAS *

  ADRESA EMAIL *

  NUMAR TELEFON *

  SUBIECT *

  MESAJ

  Ataseaza schita

  Am luat la cunostinta: datele si informatiile furnizate de mine vor fi prelucrate in scopul de a procesa solicitarea mea si voi primi una sau mai multe mesaje prin email sau prin telefon ca si raspuns la solicitarea mea. Datele introduse vor fi salvate pentru a usura plasarea comenzilor viitoare si pentru a emite comenzi si facturi in urma comenzilor. Aditional datele introduse vor fi pastrate minim pentru perioada garantiei produselor achizitionate in scopul verificarii garantiei, in conformitate cu legile in vigoare in privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Pot solicita oricand stergerea permanenta sau transferul datelor catre terti persoane indicate de mine.