Misiunea IQ GLASS

Viziunea noastră este de a furniza produse și servicii de înaltă calitate și de a dezvolta o rețea de clienți care să conducă la parteneriate pe termen lung.
Valorile fundamentale ale societății noastre sunt:

Pasiunea pentru satisfacerea clientului;
Promptitatea serviciilor și a livrării;
Integritate și excelență.

La IQ GLASS, ne concentrăm atenția asupra satisfacției clienților, oferind produse de înaltă calitate și performanțe de înaltă calitate, produse și livrate pe baza standardelor de înaltă calitate și a tehnologiilor de ultima generație. Pentru a crea ferestre și uși este o profesie care se face cu talent, pasiunea și dedicație. Din acest motiv, ne investim timpul împreună cu dedicarea pentru a vă oferi ferestre și uși cu pasiune. Pentru noi, o fereastră este mai mult decât o simplă deschidere prin care lumina intră în interior. Fereastra este o interfață între exterior și interior, este o deschidere către o lume a posibilităților, dar este și o barieră de securitate care ne protejează zona de confort.

Avantaje IQ GLASS

  • Fiabilitate, calitate si profesionalism

  • Produsele executate in fabrica noastra sunt toate certificate si cu toate cerintele din Uniunea Europeană (certificate CE).

  • Sisteme de profile create si fabricate dupa standarde europene oferite de partenerii nostri

  • Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive capabile sa concureze pe piata europeana.

Performante

Clienti multumiti 99%
Proiecte complete 99%
Rapiditate 85%
Calitate 100%
ccc 70%