Sisteme pentru Cabine de dus din sticla securizata

Daca sunteti in cautarea unei cabine de dus, puteti opta pentru forme rectangulare sau semirotunde, in diferite dimensiuni. Cabinele de dus pot fi dotate cu cadita (din acril sau compozit) sau cu rigole de pardoseala (placabile cu placi ceramice, mozaic sau piatra naturala). Cabina de dus rectangulara poate fi de tip Walk-In (cu paravan dus) sau tip cabina (compusa din 2 paravane dus). Cabinele semirotunde contin un singur paravan dus.

Tipuri cabine dus din sticla securizata

Actiune singulara

Cabina dus cu usi Batante

Cu ridicare

Cabina dus cu usi pivotante

Sistem culisant

Cabina dus cu usi glisante

Dublu pivotante

Cabina dus cu usi pivotante

Paravan

Pereti ficsi

De ce sticla securizata pentru cabine de dus?

Sticla securizata pentru cabine de dus,  asigura o rezistenta la socuri si la incovoiere de 5 ori mai mare decat cea a unei sticle obisnuite . Rezistenta la socuri permite unui geam securizat de 8 mm sa suporte greutatea unei bile de otel de 500 g care cade de la o inaltime de 2 m. Cu titlu comparativ, aceeasi bila care cade de la inaltimea de 0.3 m, sparge un geam obisnuit de aceeasi grosime. Pe de alta parte rezistenta la incovoiere a geamului securizat termic este net superioara fata de cea a unui geam obisnuit. Aceasta rezistenta se caracterizeaza printr-o tensiune de rupere la incovoiere minima de 129 MPa.

Sticla securizata este produsa prin incalzirea la o temperatura de aproximativ 650 de grade Celsius, punct in care aceasta incepe sa se inmoaie. Suprafetele externe sunt atunci racite cu rapiditate, creand astfel o compresie puternica. Procesul de incalzire urmat de cel de racire este efectuat controlat electronic iar parametri dupa care se realizeaza  acest proces influenteaza fundamental calitatea geamului securizat.
Rezistenta sa mecanica la indoire este de obicei de cinci sau sase ori mai mare decat a sticlei normale si de aceea este folosita in aplicatii unde se impune strangerea mecanica a diverselor piese metalice pe sticla. Daca se sparge, se fractureaza in cioburi foarte mici, inofensive, astfel fiind asigurata securitatea si siguranta persoanelor care pot veni in contact cu sticla.

Pentru cabine de dus, puteti opta si pentru sticla securizata si lamianta. Acest tip de sticla, in comparatie cu ce doar securizta, in caz de spargere, avantajul folosirii consta in faptul ca, fragmentele de sticla vor ramane lipite de folie evitand accidentarile. Geamurile laminate prezinta rezistenta marita la indoire sau spargere.

Executam pe comanda paravane si panouri pentru dus din sticla securizata anticalcar si sisteme din otel inoxidabil.

Montajulul cabinelor de dus se realizeaza de o echipa de specialisti Window Style folosindu-se sisteme si accesorii de inalta calitate.  Fixarea balamalelor se poate face atat in perete folosind balamale de tip perete-sticla sau intr-un panou de sticla fix, folosindu-se balamale sticla-sticla.Prinderea panourilor se face in profil U de aluminiu si pentru ridigizare se foloseste o bara stabilizatoare.

Toate produsele noastre se realizeaza pe baza de comanda, prin urmare puteti sa va alegeti tipul de sticla: transparenta sau sablata; tipul de maner: buton , maner rectangular, scoica; tipul de usa: batanta sau glisanta, iar pentru usile batante daca deschiderea sa se faca in interior sau in exterior.

Orice varianta de cabina de dus vei  alege te vei bucura de o piesa antemporala care va da un plus de stil baii tale fiind practica si moderna in acelasi timp.

Sisteme ingenioase din sticla

Solicita consultanta si o echipa de specialisti se va deplasa la dumneavoastra.