Remodelează-ți spațiile exterioare pentru a beneficia de confort in toate anotimpurile și oferă-ți darul de a fi acolo.

Pergole Bioclimatice

Pergola retractabilă este un sistem inovator conceput pentru protecția solară a teraselor. Pergola cu acoperis retractabil ajută la exploatarea maximă a unei terase indiferent de anotimp.

Pergolele retractabile oferă o serie de beneficii, de la extinderea spațiului disponibil până la protecția împotriva intemperiilor și economisirea costurilor de energie electrică. În plus, o pergolă retractabilă poate spori aspectul unei proprietăți, făcând-o mai atractivă pentru potențialii cumpărători sau chiriași.

Cu atât de multe beneficii, nu este de mirare că interesul pentru aceste sisteme cu acoperiș retractabil înregistrează o creștere atât de spectaculoasă în ultimii ani. Te invităm și pe tine să citești mai multe despre beneficiile acoperișului unui sistem de pergola retractabilă electrică și ce trebuie să știi înainte să optezi pentru un montaj pentru acoperirea teraselor.

 

Pergola retractabilă care este special concepută pentru acoperire și umbrire reglabile. Construcție consolidată și estetică îmbunătățită, atunci când este necesară acoperirea maximă a spațiilor exterioare mai mici. Ecran cu fermoar ușor de integrat, ușă glisantă din sticlă, iluminare cu led, aplicații pentru ferestre de ghilotină în Nero Pergola.

Chiar și atunci când acoperișul sistemului este deschis, iluminarea ambientală se poate face cu canalele led din fascicule. Pot fi realizate acoperișuri înclinate între 7 și 45 de grade. O altă caracteristică a sistemului este că liniile electrice ascunse pot fi instalate în interiorul profilelor picioarelor din față.

 

Protectie Solara Ventilatie naturala
Reglarea Temperaturii Protectie impotriva ploii

Pergolele sunt supuse diferitelor teste pentru a le măsura performanța în condiții naturale dure. Teste care îndeplinesc cerințele standardelor internaționale, inclusiv parametri precum rezistența la vânt, ploaie și zăpadă.

Pergole noastre împotriva condițiilor arată performanțe excelente. Materiale 6063 T5 aluminiu, oțel inoxidabil și delrin.

Drenarea apei pluviale Drenaj cu curgere liberă sau canalizare din plăci. Apa este transferată de la cort la profilele de margine, apoi apa este transferată la picioare. Test de rezistență la sarcină la vânt UNE-EN 13659: 2004 Clasa 6 // (aprox. 112 km/h) netestat până la 190 km/h. Nu a fost detectată nicio rupere. Standardul de testare a rezistenței la încărcare în zăpadă EN-1999 EUROCODE 9 // 100 kg / m² (inclusiv greutatea proprie) proiect de structuri din aluminiu Standard de testare ploi UNE-EN 12056-3 // (0,03 l/s max) Ploaie abundentă fixă ​​cca. 108 l.m²/h (structuri + lamele) Pantă Acoperiș înclinat cu o pantă minimă de aproximativ 12% (7°) Dimensiuni maxime Proiecție 5000 mm; Lățime 4500 mm (2 șine) / 9000 mm (3 șine) / 13000 mm (4 șine) Funcționare motorizată Motorul de 24 V DC (tensiune joasă) asigură o mai bună siguranță împotriva șocurilor electrice. Protecție suplimentară de împământare. Finisaje În conformitate cu specificațiile pentru Qualicoat, Qualideco și Qualanod. Sunt disponibile finisaje de culoare RAL, anodizate sau cu efect de lemn. 10 ani garantie pentru finisaje. Siguranța este pe primul loc cu scurgerile ascunse și liniile electrice. Materialul este aluminiu 6063 T5

Sisteme ingenioase din sticla

Solicita consultanta si o echipa de specialisti se va deplasa la dumneavoastra.