Sisteme de Sticla Arhitecturala

Lucrăm cu sticlă de calitate superioară într-o gamă diversă de produse concepute să corespundă dorinței de a satisface gustul pentru rafinament și eleganță.
În multe clădiri moderne, în special în clădirile publice sau centrele comerciale, sticla a înlocuit faţadele, pereţii despărţitori şi uşile din materiale precum betonul, lemnul sau plasticul. Şi în clădirile private, sticla devine din ce în ce mai importantă.
Soluţiile din sticlă se integrează discret în arhitectura clădirilor sau ies în evidenţă.

Informatii generale – Sticla arhitecturala

Sticla securizata este un tip de sticla antiefractie, care se realizeaza printr-un proces termic sau/si chimic, in urma caruia aceasta devine mai rezistenta fata de o sticla normala.

– cresterea rezistentei mecanice de 8 ori fata de sticla normala
– in caz de spargere, cioburile rezultate sunt de dimensiuni foarte mici (diametrul egale cu grosimea sticlei)
– cresterea rezistentei termice
– sticla nu isi pierde din transparenta

services-tabs-139154408

IQ GLASS va ofera o varietate de usi din sticla pretabile pentru exterior si interior, in urmatoarele formate:

  • Usi automate;
  • Usi batante;
  • Usi culisante cu sisteme din aluminiu/inox;
  • Usi glisante
  • usi antipanica – antifoc
  • Usi cu toc.
  • Pereti sticla
  • Partitii sticla
  • Compartimentari sticla

services-tabs-139154408

Partitii/Compartimentari sticla

STICLA: Compartimentarile si partitiile din sticla sunt executate din geam de 8 sau 12 mm securizat si sau laminat, clar, sablat, colorat sau personalizat

SISTEME: Fixarea panourilor pentru compatimentarile din sticla se face cu profile din aluminiu tip U’ sau sine perimetrale special concepute pentru astfel pe partitii.

DIMENSIUNI: sunt diferite in functie de locul unde se amplaseaza

Inaltimea maxima: 4500 mm

Latime maxima: se calculeaza astfel incat caile de acces sa ne permita manevrarea panourilor fara riscuri de spargere.

services-tabs-139154408

Usi din sticla securizata

Usile de sticla ofera o imagine eleganta, lumina suplimentara si un sentiment de spatiu deschis atat in domeniul comercial cat si in cel rezidential.
Fie ca doriti usi de sticla exterioare sau interioare, sau doriti usi de sticla batante, glisante, cu balamale laterale sau automate, avem experienta si expertiza necesare executiei si montajului acestora.
In functie de necesitatile si gusturile dumneavoastra, usile de sticla pot fi dotate cu diferite modele de manere si incuietori precum si cu o gama variata de tipuri de sticla.

services-tabs-139154408

Usile din sticla reprezinta o alternativa moderna de partitionare a diferitelor spatii cu destinatie deschisa. Se pot utiliza cu succes in zone ale: spatiilor de birouri, locatii comerciale dar si in locuinte private.
Sistemele din sticla permit executia lor in diferite forme, dimensiuni si capabilitati, in functie de suprfata de executie, rezultand un produs unic si personalizat pentru fiecare proiect in parte.

services-tabs-139154408

In aparenta sticla este un material fragil, usor casant si care nu inspira mare incredere in utilizare.  Acest lucru nu este valabil pentru usile din sticla securizata, care au o rezistenta sporita. Usile de sticla securizata cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm sunt tratate special in procesul de fabricatie pentru a rezista la impact accidental, deci sunt realmente dificil de spart din motive accidentale! In plus, larga utilizare in spatii comerciale, de birouri, de utilitate publica, cu trafic intens si aglomerare umana mare demonstreaza siguranta si confortul in utilizarea usilor din sticla. Dincolo de rezistenta (veti remarca in spatii comerciale si in mall-uri ca marea majoritate a usilor si balustradelor sunt de sticla), marele avantaj al usilor de sticla sta in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii, fiind necesara schimbarea lor doar atunci cand doriti sa schimbati designul. Incepand cu grosimea de 6 mm, orice usa din sticla securizata este de o rezistenta consistenta. Usile de sticla precum si cele de dus comercializate de IQ GLASS au grosimi de 8 pana la 10 mm. Aspectul cel mai important legat de calitatea usilor de sticla sta in feronerie. Balamalele, clantele/ manerele, amortizoarele si celelalte elemente de feronerie confera durabilitate in timp daca sunt de o calitate superioara.

services-tabs-139154408

Sisteme ingenioase din sticla

Solicita consultanta si o echipa de specialisti se va deplasa la dumneavoastra.