OGLINZI CU ILUMINARE LED

Baia este locul unde iti dedici zilnic timp pentru ingrijirea personala. De aceea, este indicat sa beneficiezi de toate accesoriile si obiectele de care ai nevoie. Poate ca te-ai gandit sa cumperi o oglinda de baie cu LED, la un pret bun, insa nu ai gasit inca modelul care sa te atraga? Inainte de a achizitiona un astfel de produs, te invitam sa consulti ghidul nostru, pentru a tine seama de cateva aspecte:

In primul rand, ar trebui sa te uiti la spoturi sau la becuri. Este recomandat ca aceste obiecte sa fie prevazute cu un sistem de iluminat, fie in interiorul oglinzii, fie deasupra. Vei gasi ca unele modele au optiunea sa reglezi luminozitatea. Ar fi indicat sa optezi pentru astfel de produse deoarece sunt practice pentru barbierit sau machiaj, dar si pentru bai relaxante sau pentru a crea o atmosfera mai intima. Oglinzile cu LED prezinta numeroase avantaje. Aceste articole nu contin mercur, poti regla intensitatea luminii, au o durata de viata mare, nu produc caldura si nu atrag insecte.

Un al doilea aspect de care sa tii cont se refera la marime. Daca stai la bloc intr-un apartament si ai o baie mica, atunci ar fi mai bine sa optezi pentru un produs de dimensiuni mici sau medii care sa se potriveasca. In cazul in care locuiesti intr-o casa, lucrurile stau un pic diferit, in sensul ca, daca incaperea iti permite, atunci poti cumpara un obiect de dimensiuni mai mari.

Un alt criteriu se refera la functia de dezaburire, o optiune foarte utila, deoarece nu mai este necesar sa cureti oglinda de fiecare data cand faci baie. Produsul prezinta de o folie de incalzire care se monteaza pe spatele oglinzii, se conecteaza la sistemul de iluminare si previne formarea condensului, atata timp cat lumina este pornita.

In ceea ce priveste forma si designul, pareri despre cele mai bune oglinzi de baie cu LED specifica ca poti alege intre un produs oval, rotund, dreptunghiular sau patrat. Designul tine strict de decizia ta personala, dar si in ce stil este construita baia, modern sau clasic.

Sisteme ingenioase din sticla

Solicita consultanta si o echipa de specialisti se va deplasa la dumneavoastra.